Skip to main content

Integritetspolicy

Svano.se värnar om din personliga integritet och genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Personuppgiftsansvar
Svano.se, fortsättningsvis ”vi”, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som vi har om dig när du kontaktat med oss via kontaktformuläret. Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress samt den begärda sidan.

Användning av information
Den information vi samlar in/har från dig används för att vi ska kunna kontakta dig vid din förfrågan.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
Alla personuppgifter som inte sparas lokalt hos oss i Kramfors behandlas i krypterad form hos oss eller hos våra samarbetspartners servrar inom Sverige. Vi överför inte personlig information till tredje part. Informationen är konfidentiell och användas inte för andra ändamål.

Hur länge sparas mina personuppgifter?
Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Rätt att begära information
Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter om dig är du välkommen att kontakta oss. Du har rätt att begära ut informationen som behandlas om dig hos oss och även att få uppgifter rättade eller raderade. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan

Tredjepart
På webbplatsen kan vi länka till eller publicera produkter från tredje part. Dessa webbplatser är oberoende från oss.

Ändringar av integritetspolicyn
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy.

Samtycke
Genom att använda vår webbplats och/eller andra kanaler där du skickar information till oss, godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.